Monday, August 10, 2009

Aku & Lagu

Hari ni, hari yg sibuk tp aku still nak spend masa jap tuk update blog aku.. aku nak citer pasal, pernah tak korang humming lagu yg sama berhari2.. mase jln kaki? masa lipat baju? masa sapu smph? masa cuci pinggan? mase bwk kete? masa pki kasut, mase pki tudung? pernah tak??? pendek kata klu ko humming jek, ko humming lagu yg sama?? ni cam kes dah jd lagu berhantula.. benda ni jadik kat aku sepanjang minggu lepas plus arini.. citernyer camni.........
pd satu pg masa on the way pegi keje.. usually klu aku jln kaki aku akan dgr radio, dsbbkn reception hotfm aritu x brapa clear, aku pun tuned jelah gie station lain.. pastu tinga aku tertarik ngan melodi lagu yg tgh "on air" masa tu, tajuk xtau sbb aku dgr pun dah dkt ujung2. bermula dr saat tu la aku tiap kali humming mesti lagu yg sama.. aku dah jd addicted dgn lagu tu. masuk hari ke-3, aku dah xthn.. smpi jek opis on pc, gie utube dulu, carik lagu yg aku dok humming sakan berhari2.. so harini jus nak share ngan lagu berhantu tu ngan korang.. layannnn
___________________________________________




__________________________________________
Camelia - Irwansyah

camelia maafkanlah aku
karna ku tak bisa
temani tidurmu

camelia lupakanlah aku

jangan pernah lagi
kau temui aku

kau wanita terhebat
yang pernah singgah di hatiku
kau wanita yang tegar
aku mohon lupakanlah aku


sudahlah jangan menangis lagi
ku rasa cukup sampai di sini
mungkin di suatu saat nanti
kau temui cinta yang sejati


sudah cepat lupakanlah aku
jangan pernah ungkit masa lalu
ku takut kekasihku pun tahu
kau pernah menjadi simpananku

camelia

kau wanita terhebat
yang pernah singgah di hatiku



sudahlah jangan menangis lagi
ku rasa cukup sampai di sini
ku takut kekasihku pun tahu
kau pernah menjadi simpananku

camelia


Sumber Lirik : Sini

2 comments:

The Hobbit Frodo said...

muhahhahahahah ... aku nak letak lagu ni kat blog haku ... (w/pun x baper nak layan irwanshah yg cam lemau ni ... larixxxxxxx) ...

since lagu ni cam ader kaitan gak ... so, wa nak pasang. x pown, kank aku dedicate dis song kat yayang2 yg aku x sayang lagi ((uwaaaaa .. merasalahhhhh kijamm)) ..


p/s: tp osh tetap kita sayangg ...

Farah Jasni said...

muahhahahhhaa.. kijam nyer kanda... hmmmm dinda pun sayang gaks kat kanda nain encem.. muahhahahhaha (gilerrr.. baca dek abg aku) cepatlah kanda pasang lagu ni kat blog.. bio cepat sikit yayang2 kanda tu beredar pergi dr idup kanda... (ayat tak hengat).. muahhahahhahah


sincerely;
osh bella @ bella osh << maner satu betul??

Blog Widget by LinkWithin