Thursday, July 16, 2009

Kolam Renang Punca Gadis Hamil



KAHERAH- Seorang wanita menyaman sebuah hotel kerana menyebabkan anak perempunnya hamil selepas menggunakan kolam renang disitu. Anak perempuan Magdalena Kwiatkowska yang baru berusia 13 tahun disahkan mengandung sebaik sahaja pulang ke kampung halamannya di Poland selepas bercuti di Mesir. Kwiatkowska percaya kehamilan anak gadisnya itu adalah berpunca daripada sperma sesat ketika mandi di kolam renang hotel tersebut.

Sumber: Sinar Harian (Ahad, 12 Julai 2009)

________________________________________


Uiks?????? nie lah berita yg aku baca smlm.. sungguh outdated aku nii.. punya la terkezuttt aku.. mandi kat pool boleh pegnant??? camner tu???!!!! sungguh pun pengetahuan sains aku yg cetek ni boleh dipertikaikan, tp x mungkin kot, sperma tu leh survive kat dlm pool.. dr segi suhu air, pH air tmbh lagi air kat pool tu bknnya medium yg sesuai utk Mr. Sperma survive.. camner plak sperma tuleh smpi ke reproduktif organ bdk pompuan tu??? swim jek.....?????? ade GPS kew?? ke by nature instinct?? muahhahahhahha agak2nya baper lamer dia cuti kat mesir tu??? bile balik poland jek dah pegnant?? sepatutnya si ibu kene siasat baik2.. dr usia kndngn pun boleh tau, the possiblty bila perkara tu berlaku.. jgn dsbbkan anak dia x brdmpingn dgn lelaki dia rasa bnda camtu x mngkn berlaku.. mungkin didpn mak tak tp blkng mak???? ataupun org yg mmg rapat dgn si anak kan?? kononya2 famili la, famili fren la...
Boleh tak sesiapa menerangkan pd si ibu sifat & keadaan sbnr Mr. Sperma ni. seyes tetiba aku emo bile baca berita nie. tak terpikir ke si ibu ni yg mngkn si anak dia nie ade mnymbunyikan sesuatu.. cth dia takut... sbb mungkin dia mmg pregnant slps mandi kat pool.. tp masa dia mandi berteman la kan..!!! ibaratnya mcm smbl nyelam smbil minum air, dlm kes ni smbl mandi smbl main2... muahahahahhahhaha siapa tau.!!!!


p/s: korang phm2 jelah perumpamaan yg aku bg tu.. sbb cite ni rating "U".. so xleh lebey2 kang jadik "18sx" plak.. susah2.. muahhahahhaha


Sumber: kat sini

5 comments:

pejuangkesan said...

Slm..
Ni aku pun ada bca gak kt sisipan Mega..hairan bin ajaibkan..adakah pula bleh prgnt dgn mandi kolam je..tk masuk akal langsung.pas ni elok suruh semua pasangan yg blom dpt anak tu mandi dlm kolam yg dimaksudkn..mcm2 dunia ni..

Farah Jasni said...

wslm wbt PK.. betul!! mmg sgt menghairankan aku.. seyes, rasa cam nak luku mak bdk ni pun ade.. tp xtaulah kan mcm PK ckp, mana tau kolam tu dah mcm Tasik Dayang Bunting, saper yg ada masalah nak pegnan pegi situ, pastu mandi then taraaaaa leh pegnan..tp kan setakat ni xde lagi bukti saintifik yg leh menyokong dakwaan tu.. wallahua'lam.. tu sume Allah swt nyer kuasa.. kan? tp klu yg blom tawen tu jgn lah pegi.. takot masalah lain lak yg datang.. muahahhahahaa

Abang Long said...

Suami sampai 'penat', isteri sampai 'letih.' Pun susah nak 'lekat.'


Agaknya inilah punca teori Darwin.


Sekarang sudah ada sperma buatan saintis. Jadi perempuan tak perlu 'kahwin' untuk mengandung.

Ramai perempaun menjawab "apa kelas kena mengandung tapi tak rasa nikmat."

Farah Jasni said...

Muahahahahaa abg long.. mmg camtu la hakikat anugerah yg satu nii.. datang dgn berbagai cara.. yg xnak tu mmg senang nak dapat.. yg mmg berhajat, ade yg berdekad tggu x dpt2 jgk.. tp harapan osh pada mereka yg dah dikurniakan anugerah hebat nie, mereka menghargai serta mengasuh dgn sebaik2 asuhan..

p/s: x thn ngan setatment "apa kelas kena mengandung tapi tak rasa nikmat".. (ade benarnya setatment tu) tp camner lak dgn nikmat nak melahirkan dia ke dunia.... muahhahhahaha sendiri mau ingatla.. aduhaiiiii

pengembara sesat said...

mungkin encik sperma tu baru saje dilancarkan oleh pengguna kolam yang lain? siapa tahu? hehe..

tpi parent budak tu cam x bleh trima kenyataan anak dia yang salah..

ps: gua cadangkan letak peta dalam kolam kot2 ade lagi sperma sesat.
tlg die cr jalan pulang..

Blog Widget by LinkWithin