Friday, June 5, 2009

Spa ikan.. best

yg ni masa first time aku try kat Tesco Kajang. aku bayo RM15 utk 30minit. Sgt Best. abg aku pun sukerr. mula2 kaki aku geli gilerr cam kene geletek. sbb ikan dia cam sepoloh ari x mkn gelejoh giler mengeremun kat kaki aku. aku plak cam seram2 jek tgk sbb aku takut dia gigit jari kaki aku... tp lama2 ok sbb ikan tu cam tlg urutkan kaki aku plak... mula2 nak buat 20 minit jew (takut jari ilang punya pasal), pastu tmbh lagi 10 minit. lepas 30 minit kulit kaso kat kaki aku cam lembut sikit dah. benda ni merileks kan pale otak pun ye jugak..

yg ni 2nd time aku kat Fisho Fish Spa kat Merto Point Kajang. tempat ni mahal sikit. mmg grand bila masuk, tp alahhh ikan dia cam dah kenyang.. nak xnak je gigit. nsb baik ade offer klu tak mmg aku xmasuk.. cuma lepas ni aku dah x pegi kat sini lagi.. aku pegi yg kat Tesco tu, lagi best.. (akak indon yg jaga tu pun cool jek).


cuba korang bygkan klu ikan beramai2 kerumun kat satu bdn kita.. kat ketiak, celah pelipat kaki, tengkuk, peha, perut.. muuahhahahha aku x mampu, aku x thn geliiii. tp rasanya ade dah spa yg offer boleh rendam satu bdn kat KL ni tp kene pki bikini kowt. (cam klu aku masuk ikan tu x gigit sbb dia takut tgk aku pki bikini!!!) hahhahahhaha. Gilerrr.

1 comment:

The Hobbit Frodo said...

kalau x pakai bikini??? mukakakkakakaka ~~~~ cant imagine (tp nak imagine jugak) xoxoxooxoxo
larikkkkkkkkkk ~~ kalau g spa make sure pakai bikini (in cse nak satu badan) kank x pasal2 lak!!!! mukakakkakakakakaka ... ewwwwwwwww

Blog Widget by LinkWithin